Z rozkładu wynika, że tymczasowy od 17-24 stycznia w poniedziałek i sobotę jako IR 81128. Chyba na próbę zrobiony, żeby sprawdzić obłożenie, albo test "nowego" taboru.mariusz1983 pisze:Drodzy miłośnicy kolei czy ja dobrze widzę pociąg relacji Piła - Warszawa jako InteRegio zaczynający bieg w Pile? Jechał ktoś tym pociągiem??
Projekt rozkładu jazdy 2010
Re: Projekt rozkładu jazdy 2010
- mariusz1983
- PRZYJACIEL
Forumowicze orientujecie się czy w internetowym rozkładzie jazdy są już uwzględnione pociągi kursujące w wakacje???
Na Sitkolu są.mariusz1983 pisze:Forumowicze orientujecie się czy w internetowym rozkładzie jazdy są już uwzględnione pociągi kursujące w wakacje???
http://www.rozklad.sitkol.pl
- mariusz1983
- PRZYJACIEL
Witajcie forumowicze. Czy ktoś próbował jechać połączeniem do Wrocławia z Piły przez Poznań z przesiadką 3 minutową (19:27-19:30) w Poznaniu. Wyjazd z Piły o 17:15. Czy ten drugi pociąg ew. czeka? dodam, że to 2 x REGIO 
Jechałem raz, choć nie wierząc, że to połączenie może działać, od razu kupiłem bilet na TLK z Poznania do Wrocławia. Okazało się, że sporo osób planowało podróż całą trasą pociągami REGIO, a ten w Poznaniu był poinformowany o przesiadających się osobach, mimo że nie mieliśmy opóźnienia. Trzeba być gotowym na daleki spacer - z peronu 4b na 4a.
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.
Utwórz konto
Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.