Projekt rozkładu jazdy 2010

Awatar użytkownika
rudylis

Re: Projekt rozkładu jazdy 2010

Post autor: rudylis »

mariusz1983 pisze:Drodzy miłośnicy kolei czy ja dobrze widzę pociąg relacji Piła - Warszawa jako InteRegio zaczynający bieg w Pile? Jechał ktoś tym pociągiem??
Z rozkładu wynika, że tymczasowy od 17-24 stycznia w poniedziałek i sobotę jako IR 81128. Chyba na próbę zrobiony, żeby sprawdzić obłożenie, albo test "nowego" taboru.
Awatar użytkownika
mariusz1983
PRZYJACIEL

Post autor: mariusz1983 »

Forumowicze orientujecie się czy w internetowym rozkładzie jazdy są już uwzględnione pociągi kursujące w wakacje???
Awatar użytkownika
Piterek
PRZYJACIEL
Kontakt:

Post autor: Piterek »

mariusz1983 pisze:Forumowicze orientujecie się czy w internetowym rozkładzie jazdy są już uwzględnione pociągi kursujące w wakacje???
Na Sitkolu są.
http://www.rozklad.sitkol.pl
Awatar użytkownika
mariusz1983
PRZYJACIEL

Post autor: mariusz1983 »

Witajcie forumowicze. Czy ktoś próbował jechać połączeniem do Wrocławia z Piły przez Poznań z przesiadką 3 minutową (19:27-19:30) w Poznaniu. Wyjazd z Piły o 17:15. Czy ten drugi pociąg ew. czeka? dodam, że to 2 x REGIO :)
Awatar użytkownika
RR
PRZYJACIEL
Polubiono: 1 raz

Post autor: RR »

Jechałem raz, choć nie wierząc, że to połączenie może działać, od razu kupiłem bilet na TLK z Poznania do Wrocławia. Okazało się, że sporo osób planowało podróż całą trasą pociągami REGIO, a ten w Poznaniu był poinformowany o przesiadających się osobach, mimo że nie mieliśmy opóźnienia. Trzeba być gotowym na daleki spacer - z peronu 4b na 4a.
ODPOWIEDZ

Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..

Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.

Utwórz konto

Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.

Zarejestruj się

Zaloguj się