Konkurs, czy znasz to miejsce lub obiekt?
-
ziolek
- PRZYJACIEL
- Polubiono: 5 razy
- Kontakt:
Strzelam. Róg Roosevelta i Ludowej.
Swoją drogą w następnej edycji konkursu trzeba będzie zawrzeć zapis o czasie podawania pierwszej podpowiedzi oraz o czasie podawania rozwiązania w przypadku braku poprawnej odpowiedzi. W chwili obecnej trochę się konkurs "zakorkował". Podobnie z podawaniem precyzyjnego adresu. Wydaje mi się, że ogólna informacja o lokalizacji jest wystarczająca. Wiem Jarek63. Złośliwy jestem. Przepraszam.
Swoją drogą w następnej edycji konkursu trzeba będzie zawrzeć zapis o czasie podawania pierwszej podpowiedzi oraz o czasie podawania rozwiązania w przypadku braku poprawnej odpowiedzi. W chwili obecnej trochę się konkurs "zakorkował". Podobnie z podawaniem precyzyjnego adresu. Wydaje mi się, że ogólna informacja o lokalizacji jest wystarczająca. Wiem Jarek63. Złośliwy jestem. Przepraszam.
-
ziolek
- PRZYJACIEL
- Polubiono: 5 razy
- Kontakt:
A wiedziałem, że się oburzy. Nie był to atak na Ciebie. Chodzi o to, żeby konkurs ten był faktycznie grą, zabawą, więc trzeba przewidzieć pewne zasady. Wypowiedź była bardziej skierowana do moderatora, acz wspomniałem o Tobie bowiem po raz kolejny przy okazji Twojej zagadki podzieliłem się uwagami. Zwykły przypadek. A specjalnie dołączyłem uśmiech dla rozluźnienia i żebyś nie odczuł to jako ataku na Ciebie. A to, że Ludowa nie jest w centrum to wiem dobrze. Budynek jaki uwieczniłeś skojarzył mi się z modernizmem i budynkiem tam stojącym. Skoro nie dawałeś szerszych podpowiedzi pokusiłem się o ten strzał.
Coś ostatnio nerwowo robi się na forum.
Pozdrawiam.
Coś ostatnio nerwowo robi się na forum.
Pozdrawiam.
- marasxt
- PRZYJACIEL
- Polubił: 1 raz
- Polubiono: 2 razy
Czy w przyszłym roku będzie druga edycja konkursu to się zastanowię. Wszystko zależy od tego jak ten się dalej będzie toczył. Konkurs ma być dobrą zabawą, oraz ma ukazywać piękno naszego regionu za pośrednictwem fotek konkursowych. Do końca tej edycji nie będę już wprowadzał żadnych zmian w zasadach. Nagrody wprowadziłem po to, aby podnieść poziom wykonanych fotek jak i zwiększyć zaangażowanie forumowiczów.
To tyle, Krzyś wstaw zagadkę.
To tyle, Krzyś wstaw zagadkę.