My z naszą pracą startujemy dopiero we wrześniu z uwagi na przerwę w nadawaniu programów informacyjnych.
Dlatego myślę, że dobre było by taką "wycieczkę" zorganizować wtedy każdy przed drugim spotkaniem we wrześniu miałby pogląd jak okrąglak wygląda od wewnątrz.
Co do terminu to moja propozycja to może najbliższy weekend (niedziela), jako że jest to dzień wolny od pracy można liczyć na większą frekwencję.
Moja propozycja na wejście do okraglaka jest na piątek o godz. 13, zdaje sobie sprawę, że to mało dogodna godzina, niestety poźniej nie będe mógł, bo wyjeżdżam na wakacje. Jeśli ten termin nie pasuje to można dobrać lepszy ale dopiero po 15 sierpnia. Nawiązując do mediów, to prosilbym, aby one zglosiły się do naczelnika PLK o pozwolenie na filmowanie itp., myślę, że z tym nie będzie żadnego problemu, a telefon mogę podesłać na priv. Dajcie znać czy ktoś przyjdzie w piątek. Pozdrawiam.
SA108 pisze:Ja będę. Czy na fotografowanie też jest potrzebne zezwolenie?
Fotografowanie do swoich prywatnych zbiorów jak najbardziej pozostaje, chodziło mi tylko o publikowanie zdjęć w prasie lub tv, do tego potrzebna jest zgoda. Do zobaczenia w piatek o 13 przed wejsciem od strony dworca głównego.
Kiedy się spotkamy po raz drugi? Proponuję drugi weekend września (9-10.09). Można by spotkanie MK zorganizować razem ze spotkaniem forumowiczów, które planowaliśmy też mniej więcej w tym czasie.
SA108 pisze:Kiedy się spotkamy po raz drugi? Proponuję drugi weekend września (9-10.09). Można by spotkanie MK zorganizować razem ze spotkaniem forumowiczów, które planowaliśmy też mniej więcej w tym czasie.
Osobiście wolałbym nie łączyć tych spotkań. Obawiam się, iż nie wszyscy forumowicze są MK i odwrotnie.
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, ostatnio trochę rzadziej przeglądam i piszę na forum. Przeoczyłem ten temat, ale o ewentualnym spotkaniu wspominał mi na realu SA108.
Pozdrawiam
Co prawda zostało tam poruszonych parę tematów historyczno-kolejowych (poza mną było jeszcze kilku MK), ale wolałbym zrobić osobne spotkanie, zwłaszcza że następne spotkanie forumowiczów jest planowane dopiero na listopad.
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji..
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem, aby móc opublikować odpowiedź.
Utwórz konto
Zarejestruj się, aby dołączyć do Nas!
Zarejestrowani użytkownicy, mają dużo więcej przywilejów, związanych z użytkowaniem forum.
Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie bezpłatne.