Tajemnicze schody - Piła kalina

Piła kryje wiele tajemnic z przeszłości. Spróbujmy odkryć choć ich małą część!
Awatar użytkownika
Draygo

Tajemnicze schody - Piła kalina

Post autor: Draygo »

Byłem dziś z moim psem na spacerze koło drewnianego smoka w kalinie, chyba każdy wie gdzie to jest .
Znajdują sie tam schody na skarpie widac że są stare myśle że z przed wojny lecz moga one być młodsze gdyż las niszczy takie wytwory człowieka, ogółem jest ich 3 dwa wąskie od strony smoka i jedne podwójna bardzo szerokie od drugiej strony, a na skarpie jest troche starych gruzów i młode dzewa, a wókół skarpy są bardzo stare, więc stąd wniosek że mogło być tam jakieś zabudowanie czy ktoś wie co tam mogło być ??
Awatar użytkownika
szkodnik

Re: Tajemnicze schody - Piła kalina

Post autor: szkodnik »

Draygo pisze:Byłem dziś z moim psem na spacerze koło drewnianego smoka w kalinie, chyba każdy wie gdzie to jest .
Znajdują sie tam schody na skarpie widac że są stare myśle że z przed wojny lecz moga one być młodsze gdyż las niszczy takie wytwory człowieka, ogółem jest ich 3 dwa wąskie od strony smoka i jedne podwójna bardzo szerokie od drugiej strony, a na skarpie jest troche starych gruzów i młode dzewa, a wókół skarpy są bardzo stare, więc stąd wniosek że mogło być tam jakieś zabudowanie czy ktoś wie co tam mogło być ??
Za Niemca na tym wzgórzu była restauracja i stąd te schody i gruzy. Było o tym na forum - nawet fotki były - poszukaj.

Pozdrawiam.
ziolek
PRZYJACIEL
Polubiono: 5 razy
Kontakt:

Post autor: ziolek »

Zablokowany